Ga direct naar inhoud

Antwerpen Straalt

Een sopraan en comedy-artiest: ideale avondcombo in Ekeren

Rits Cafe

Coronamaatregelen die we moeten opvolgen:
- Plaatsen zijn beperkt, kom dus zeker op tijd. Wil je zeker zijn van je plek, reserveer dan een ticket via het cultuurcentrum.
- Er staat een stoel voor je klaar. De concerten zijn enkel zittend. Dansen zit er dus nog niet in, gezellig meewiegen is de boodschap!
- Mondmaskers zijn verplicht als je van en naar je plaats gaat. Eenmaal op je stoel, mag je je mondmasker afzetten.
- Aan de ingang vragen we conform de huidige maatregelen naar je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel doorgegeven in geval van contact tracing.

Een sopraan en comedy-artiest: ideale avondcombo in Ekeren

Sopraan Elise Caluwaerts groeide dankzij haar fantastische stem en innemende persoonlijkheid uit tot een veelgevraagde soliste in binnen- en buitenland. Op Muziek in de Wijk brengt ze samen met harpiste Leen Van der Roost het Parijs van 1900 weer tot leven met de mooiste liederen uit de belle époque. 
Peter Kluppels is al tien jaar een nobele onbekende in het Vlaamse comedy landschap. Afkomstig uit Mechelen, woonachtig te Borgerhout en altijd strak in het pak. Zijn avondvullende show “argeloos” uit 2013 werd beloond met drie sterretjes in de Morgen: één voor elke goede grap die in de voorstelling zat. Peter houdt van ijsvogels. Dat wordt lachen.

Opgelet, op Muziek in de Wijk zijn er dit jaar geen drink- of eetkraampjes. Breng dus zelf een hapje en drankje mee en maak er samen met je bubbel een uniek moment van.

Geraak efficiënt op je bestemming

Ferdinand Pauwelsstraat 102, 2180 Ekeren

Bereken je route op slimnaarantwerpen.be

Geraak efficiënt op je bestemming

Ferdinand Pauwelsstraat 102, 2180 Ekeren

Bereken je route op slimnaarantwerpen.be