Ga direct naar inhoud

Antwerpen Straalt

Ik koop Belgisch

De lingerie van la fille d'O hangt aan een rek in de winkel. La fille d'O | foto: Nathalie De Schepper

Ik koop Belgisch

Antwerpen heeft als shoppingstad veel lokaal talent te bieden. Ga er rustig voor zitten, shopping mood on want je kan bij veel winkels online kopen. Comfortabel kiezen dus en je steunt er zo de Antwerpse handelaars mee.

Nathalie De Schepper werkt als PR en communicatiemanager bij Flanders DC, ze houdt ervan om op zoek te gaan naar kwalitatieve, tijdloze stuks, hiervoor kiest ze vaak voor Belgische merken.

Ganterie A. Boon ademt craftsmanship en geschiedenis. Hier shop je het perfecte paar handschoenen vol elegantie en kwaliteit. Een origineel cadeautje voor jezelf of voor iemand die een geschenkje goed kan gebruiken.
Webshop

Bij Damoy bewonder je de perfecte minimalistische garderobe met de juiste dosis romantiek en nonchalance. Naast een prachtige selectie internationale merken, bieden ze ook hun eigen merk La Collection aan. Ga op zoek naar hun perfect gesneden zijden stuks en laat jezelf stralen.
Webshop 

Wouters & Hendrix is de place to be voor juwelen met liefde op het eerste gezicht. Het designerduo achter het merk deelt al meer dan dertig jaar hun creatieve proces met elkaar. Elke collectie heeft haar eigen verhaal en neemt je weer mee op een andere reis. Inpakken!
Webshop

In de collectie van Julia June vertaalt elk seizoen zich in een rijk kleurenpalet en prettig gestoorde details. Fan van prints, sterke mono kleuren of rijke texturen? Shoppen maar! Om je look af te werken, snuister je tussen hun opvallende accessoires.
Webshop

Geen Belgische mode zonder het huis Delvaux. Als je op zoek bent naar de juiste mode-investering, dan moet Delvaux met stip bovenaan je lijstje staan. Een perfect voorbeeld van onze rijke Belgische modegeschiedenis en vakmanschap.
Webshop

Murielle Scherre van la fille d’O ontwerpt lingerie en swimwear die het vrouwenlichaam viert zoals het is en niet in een keurslijf wil dwingen. Haar ontwerpen worden ook stuk voor stuk volledig in België gemaakt. Voorzichtig, eens je een la fille d’O om het lijf hebt gehad, wil je moeilijk nog iets anders!
Website