Ga direct naar inhoud

Antwerpen Straalt

Kindermode

Twee paspoppen met kinderkleding staan in de winkel. Arket | foto: Fien Dequecker

Kindermode

Antwerpen heeft als shoppingstad veel lokaal talent te bieden. Ga er rustig voor zitten, shopping mood on want je kan bij veel winkels online kopen. Comfortabel kiezen dus en je steunt er zo de Antwerpse handelaars mee.

Fien Dequecker blogt al enkele jaren over het leven als mama op Instagram (@fiendq). Als moeder van twee dochters en met grote passie voor kindermode, interieur en lifestyle kent ze als geen andere de beste adresjes. Heerlijk online shoppen voor de kinderen, zonder ongeduldige handjes die aan je mouw trekken maar wel met veel tijd om hen in het nieuw te steken, geschenkjes te zoeken en die kinderkamer eens te vernieuwen.

Het hippe Arket biedt naast fijne, Scandinavisch ogende kleding van eigen huis ook enkele toffe merken aan (denk sneakers, home deco & speelgoed). Op zoek naar een eigentijdse look voor jou en jouw mini? One place!
Webshop

Play is het walhalla van de duurzame kindermode in Antwerpen. Je vindt hier een uitgebreid aanbod aan kindermerken zoals Tiny Cottons, Gray Label, Greentoys, en Ferm Living. Ook voor het aankleden van de baby- of kinderkamer ben je hier op het juiste adres.
Webshop

Verwondering. Dat brengt In Den Olifant, de mooiste speelgoedwinkel van ’t stad. Verdwaal virtueel tussen de stapels kinderboeken, poppenkleren of  ‘oldschool’ auto’s. Je ontdekt er iedere keer weer iets nieuws.
Webshop

Katrien van Hygge selecteert de mooiste kleding, speelgoed en deco-items voor newborn baby’s tot kinderen van 8 jaar. Wat hen zo bijzonder maakt, is dat ze enkel duurzame producten verkopen die in goede omstandigheden gemaakt zijn. Op deze manier kan je ook je steentje bijdragen aan het milieu.
Webshop

Boekenwurmen opgelet! ‘t Stad Leest heeft een verslavende webshop. Naast een prima selectie boeken voor volwassenen, verkopen ze ook de allermooiste én meest originele kinderboeken. 
Webshop

Iets te vieren? Mag het wat meer zijn? Bij Yay conceptstore vind je de tofste deco voor je feestje. Of het nu voor een huwelijk, babyshower of verjaardag van je kindje is, geen enkel thema is voor hen te gek. Op zoek naar een origineel cadeautje of verkleedset? Check! 
Webshop