Ga direct naar inhoud

Antwerpen Straalt

Modefotografie in de Handelsbeurs

Tom Cornille

Modefotografie in de Handelsbeurs

Geen zomer zonder fotografie in Antwerpen. AntwerpPhoto stelt met veel trots Iconobelge II voor.  Een expo over modefotografie in de unieke setting van de historische Handelsbeurs.

Iconobelge II

Mode en fotografie gaan hand in hand. Iconobelge II brengt de twee samen in een expo. 
De expo toont nooit eerder geëxposeerd werk van de betreurde modefotograaf Marc Lagrange naast modebeelden van onder meer topfotografen als Stephan Vanfleteren, Lara Gasparotto, Harry Gruyaert, Laeticia Bica, Karel Fonteyne, Frieke Janssens, Kurt Stallaert, Domen Van de Velde en ontwerpster Murielle Victorine Scherre. Nooit eerder stonden ze zij aan zij, jong talent naast ervaren meesters.

Handelsbeurs

Alle werken zijn te bewonderen in de prachtige ruimtes op de eerste verdieping van de Handelsbeurs, het oudste beursgebouw van Europa. Ruimtes die normaal niet publiek toegankelijk zijn en die voor het eerst – speciaal voor Iconobelge II – opengesteld worden. 
Een visuele en architecturale buitenkans.

Praktisch

‘Iconobelge II’ loopt van 11 juli tot en met 27 september 2020, elke dag van 10u tot 19u, in de Handelsbeurs Antwerpen. De ingang bevindt zich in de Borzestraat (Lange Nieuwstraat) en de Twaalfmaandenstraat (Meir).

Geraak efficiënt op je bestemming

Twaalfmaandenstraat, 2000 Antwerpen

Bereken je route op slimnaarantwerpen.be

Geraak efficiënt op je bestemming

Twaalfmaandenstraat, 2000 Antwerpen

Bereken je route op slimnaarantwerpen.be