Ga direct naar inhoud

Antwerpen Straalt

Vintage & underdogs

Eén paar witte sneakers staan op tafel tussen een aantal boeken Arte | foto: Frederik Beyens

Vintage & underdogs

Antwerpen heeft als shoppingstad veel lokaal talent te bieden. Ga er rustig voor zitten, shopping mood on want je kan bij veel winkels online kopen. Comfortabel kiezen dus en je steunt er zo de Antwerpse handelaars mee.

Monica Ho is de digitale storyteller achter Monica Harmony. Ze haalt inspiratie uit streetstyle en inspireert met haar aparte stijl haar volgers. Ze shopt naast de gevestigde Belgische ontwerpers ook bij winkels die unieke collecties verkopen, winkels van jonge designers en vintage winkels, gelukkig kan dat ook online.

Wie jonge ontwerpers in de gaten houdt kent zeker en vast Arte. Ontwerper Bertony Da Silva laat zich door Antwerpen inspireren. Grafisch ontwerp en visual arts vormen in het algemeen de basis voor zijn collecties. Street cred verzekerd!
Webshop

Nog een winkel met een hoge dosis street cred is Vier. In hun webshop vind je een eclectische selectie van catwalkontwerpers en streetstylemerken. Naast high-end designermerken vind je hier ook betaalbare merken. Check zeker ook hun eigen collectie VIER Antwerp, populair tot in Japan en de VS.
Webshop

Voor unieke vintagestukken ben je bij Jutka & Riska aan het goede webadres. Hun aanbod wordt overzichtelijk gepresenteerd. Je vindt er geregeld iets duurdere stukken van bekende namen. Check zeker ook de accessoires.
Webshop

Labels Inc is al meer dan tien jaar een vaste stek voor wie op zoek is naar betaalbare en recente designerkleding. Alles wat in de webshop hangt is in perfecte staat. Ontwerpen van Ann Demeulemeester, Raf Simons, maar ook niet-Belgische labels zoals Yamamoto of Comme des Garçons tik je hier op de kop!
Webshop

Dankzij Five Friday leer je heel wat Scandinavische merken beter kennen. In de webshop vind je merken zoals Samsoe & Samsoe, mbyM en Twist & Tango. Bovendien vind je er ook unieke en handgemaakte accessoires.
Webshop