Ga direct naar inhoud

Antwerpen Straalt

Afbeelding Coronavirus.

AntwerpenStraalt: 100% corona-proof

Tijdens de zomermaanden proberen we het de Antwerpenaar en de bezoeker zo fijn mogelijk te maken met meer dan 500 boeiende AntwerpenStraalt-tips. Als bezoeker van de site kan je op rekenen dat de aangeboden activiteiten corona-proof zijn.

De afgelopen weken evolueerde het besmettingscijfer. De stad Antwerpen volgt deze evolutie en alle bijkomende medische richtlijnen strikt op.  In samenspraak met gezondheidsexperts passen we indien nodig het aanbod aan, zodat de activiteiten steeds in alle veiligheid kunnen verlopen. De foto's bij de activiteiten werden in het begin van de zomer opgeladen. Het is mogelijk dat deze niet altijd in overeenstemming zijn met de nieuwe maatregelen.

Omdat het virus nog niet overwonnen is, vragen we om de onderstaande basisregels nauwgezet te volgen. Niet enkel tijdens een activiteit van AntwerpenStraalt. Maar elke dag. Zo maken we er samen nog een stralende zomer van.

  • Zorg dat je altijd een mondmasker bij je hebt.

  • Draag verplicht een mondmasker in publiek toegankelijke gebouwen, openbaar vervoer en winkels en op plaatsen waar je geen 1,5m afstand kan houden.

  • Ga met maximum 10 personen uit je bubbel of gezin op café/restaurant.

  • Cafés/restaurants sluiten om 1 uur.

  • Blijf thuis tussen 1u30 en 5u.

  • Kom buiten samen met maximum 10 personen. Hou altijd 1,5m afstand.

Meer info: veelgestelde vragen over de coronamaatregelen in stad Antwerpen.