Ga direct naar inhoud

Antwerpen Straalt

Een gastronomisch gevuld bord Stad Antwerpen

De lekkerste take-away in Antwerpen? Zo vind je snel jouw goesting!

Je hebt zin in take-away of wil graag de Antwerpse horeca steunen. Maar, hoe vind je in het enorm gevarieerde aanbod wat je zoekt? Simpel! Wij zetten de platformen die al dit lekkers aanbieden gewoon op een rijtje. Scroll, kies én bestel. Het is zo gepiept!

Eshop
Het platform Eshop Antwerpen bundelt tal van Antwerpse restaurants waar je kan afhalen of die aan huis leveren. Take-away is er in alle geuren en kleuren. Van wildstoofpot tot Aziatische streetfood. Van een vegan burger tot klassieke en fusion keukens.

Take-away in Antwerpen
Op Facebook Take-away in Antwerpen vind je Antwerpse restaurants die momenteel uitzonderlijk take-away aanbieden. Scrollen, foto's bekijken, watertanden en bestellen maar.
Ook Facebook Antwerpen Smaakt geeft een overzicht van Antwerpse restaurants met take-away.

Thuis op resto
Verder is er ook nog Thuis op resto. Deze site bundelt het gros aan resto's die aan huis leveren of take-away organiseren in jouw buurt. Vul je postcode in en de lokale aanbieders verschijnen meteen. Gewoon bestellen, de maaltijden opwarmen en je waant je zo in een fantastisch restaurant.

Help de horeca
Help de horeca is een initiatief van Het Laatste Nieuws en HLN.be. De krant biedt een platform aan horeca-uitbaters die take-away voorzien. Lezers krijgen zo een snel overzicht van de afhaalmogelijkheden in onze stad.

Lekkers van een Smaakmeester
De Antwerpse chefs die deelnamen aan het culinaire event Smaakmeesters koken ook nu voor jou. Trakteer jezelf en bestel take-away bij een Smaakmeester.

Aan huis geleverd
In Antwerpen zijn thuisbezorgdiensten al langer actief. Surf eens naar hun pagina's en ontdek welke zaken hun maaltijden aan huis laten leveren.