Ga direct naar inhoud

Antwerpen Straalt

C-hive Stad Antwerpen

Op deze terrasjes geniet je volop van de nazomer

Aan het stadsgewoel ontsnappen en ondertussen je ogen de kost geven, het kan allemaal op deze 3 bijzondere terrasjes. Spreek er af met je bubbel en maak er een mooi weekend van.

Rooftop bar C-hive

Uitbater Nicolay Jacquet: 
“C-hive rooftop Antwerp vind je op de 9de en bovenste verdieping van het gelijknamige kantoorgebouw aan de Mechelsesteenweg 180. Hoog boven de drukte van de stad geniet je van verkoelende drankjes, cocktails en lekkere lichte gerechten. De nazomerse sfeer en het onovertroffen uitzicht over de stad krijg je er gratis bij. De ‘C’ in onze naam verwijst naar Cores Development, ‘hive’ is Engels voor bijenkorf. We willen namelijk een echte thuishaven zijn voor onze bezoekers.” 

Reserveer je tafeltje hoog boven de stad


Racine

Eigenaar Dennis Broeckx:
“Op de site van PAKT in het Groen Kwartier vind je naast kantoren, studio’s en daktuinen ook Racine. In een gerenoveerd pakhuis serveren we lekkere koffie en huisgemaakte sandwiches met lokale producten, zoals onze topper ‘Beiroet Sunset’ met muhammara en gekruide wortelen. De ‘Jerusalem Veggie’ is ook een lokale favoriet, met feta van kaasmeester Van Tricht. Je kan hier enkel uithalen, maar op ons gezellige en groene terras op de eerste verdieping is het heerlijk picknicken en peoplewatchen.” 


Je hoeft niet te reserveren voor een gezonde en snelle lunch in deze urban jungle. www.racinepakt.be


Bar Paniek

Uitbater Bram Soli van kunstenaarscollectief Time Circus: 

“Het geheim van het succes van Bar Paniek? Onze locatie aan het Kattendijkdok is natuurlijk ongeëvenaard, dankzij het panoramisch uitzicht over het water. Ondanks dat je heel ver kunt kijken, zie je toch nergens een auto rijden. Gecombineerd met het overvloedige groen op ons terras geeft dat veel rust. In de oude havenloodsen werkt de dynamiek tussen ons kunstatelier en het café heel verrijkend. Dat vertaalt zich in een aangename, creatieve en artistieke sfeer.”

Ontdek het culinaire en artistieke aanbod van Bar Paniek via hun Facebookpagina.